Produkter


Kaffereklame


 

Billedet her er et reklamebillede for kaffebønnerne.

Jeg har valgt de kølige farver i baggrunden og i koppen for at fremhæve de varme farver i kaffen.

Jeg har arbejdet med lyset for at fremhæve produktet, lyset er lagt for at fremhæve den velkendte form i bønnerne.

Alt dette taler til sanserne, og gør at man nærmest kan dufte kaffen hjemme i stuen.

 

Når hele studiet dufter af kaffe og karamel, kan man næsten ikke gøre andet end at skabe en lækker og hyggelig atmosfære i sine billeder.

 

"Når hele studiet dufter af kaffe og karamel"

"Det der får denne kande til at skille sig ud fra de andre"

Blåbær te


 

Jeg har arbejdet meget med stemning og lys for at give et indtryk af at man befinder sig i en kælder hvor théen måske bliver lavet, eller at det er fra en svunden tid, hvor lyset var sparsomt og pladsen trang.

 

Derudover har jeg arbejdet med lyset for at fremhæve den unikke form på te kanden, som er lige netop det der får denne kande til at skille sig ud.

 

 

"Placeret i det bløde selskab"

Formen på lyd


 

Georg Jensens tidsløse Højtaleren, er placeret i det bløde selskab. Jeg har arbejdet med de bløde former og farver for at fremhæve metallet og stoffet i produktet. Lyset er lagt netop for at skabe taktilitet i stoffet, og skabe forkus  på produktet.

 

Jeg har arbejdet med et futoristisk miljø, og brugt søjlerne til at give en kontrast til de kantede former på højtaleren, de er med til at fremhæve formen, så man som forbruger kan skabe sig et billede af hvordan produktet ser ud og føles.

 

 

 

"De forskellige strukturer og farver giver øjnene noget at gå på opdagelse i"

Salte undertoner


 

Livsstilsbilledet her er skabt som et stemningsskabende billede i et boligmagasin.

Jeg har brugt lyset til at fremhæve stofligheden i saltkornene, og samtidig har jeg brugt den statiske opsætning til at give en ro til at på opdagelse i billedets farver og strukturer, således at beskuren holdes fanget i produktet.

 

 

"En genbrugstaske med en historie og et liv"

Genbrugsguld


 

Dette billede er et reklame billede for genbrugstasker. Det skal vise den gode kvalitet du kan få, selvom du køber brugt.

 

Jeg er arbejdet med strukturen og farverne i billedet og for ikke at skabe et poleret look har jeg valgt en grov træplade for at understrege at det netop er en genbrugstaske med en historie og et liv. Dette er medd til at skabe autencitet omrking produktet, og give køberen et realistisk syn på hvad de kan forvente.

 

 

Copyright © All Rights Reserved