Personlige projekter


Vesterhavets brusen


 

Jeg elsker vand, og jeg elsker vesterhavet, selv er jeg ikke fra den del af landet, er jeg faldet pladask for hvor brutalt, koldt, brusende og vanvittigt smukt Vesterhavet er.

 

Danmark har utroligt mange facetter, og et af mine små projekter er at vise netop dette, de dele af danmark som jeg finder allermest fascinerende og spændende.

 

Dette er første del.

 

"Brutalt, koldt, brusende og vanvittigt smukt"

"Slangerne der hjalp dem alle tilbage på rette spor"

Vejen bag kræften


 

Dette billede er fra en større serie, hvor jeg skulle dokumentere et kræftforløb, og lige netop dette billee havde jeg svært ved at slippe.

 

Billedet er af slangerne hvorigennem kemo-kuren render. Slangerne snor sig på ingen måde lige, hvilket var helt i ånd med alle de forskellige historier jeg hørte i løbet af forløbet.

 

Forløb med op og nedture, blev alle kogt sammen til dette, slangerne der hjalp dem alle tilbage på rette spor.

Selviscenesættelse


 

Med billedet her har jeg arbejdet med spejlene som lyskilde. Billedet er oplyst bagfra, men en lille opspejling forfra, og lyset i ansigtet er lavet ved hjælp af spejlene i hende hænder.

 

Ideen bag var selviscenesættelse, at skabe et billede der kunne starte en debat omkring emnet.

Jeg ville gerne fortælle historien om hvordan vi ser os selv, kan vi se ud fra alle de ting vi spejler os i, og er der egentlig lys hvis vi fjerner spejlene?

 

Jeg er meget optaget af de sociale mediers indvirkning på os som individer, og på hvordan vi agerer og reagerer i kraft af vores liv på nettet.

"kan vi se ud fra alle de ting vi spejler os i, og er der egentlig lys hvis vi fjerner spejlene?"

"Ikke mange ting hænger helt sammen"

Kontraster


 

Jeg nyder at arbejde med kontraster, da de skaber noget helt specielt for billeder. Her har jeg arbejdet med farve kontrasterne imellem den sarte blå bil og den dominerende orange farve

 

Jeg har skab kontraster, både i farverne, og i lyset. Den sarte blå imod den orange, og de bløde former imod den hårde skygge, alt sammen er med til at give øjet og hjernen noget at brydes med, for ikke mange ting hænger helt sammen i billedet.

 

Ved hjælp af kontrasterne skaber jeg fokus på bilen,

den får lov at skille sig ud fra omgivelserne,

den orange farve skaber moment og opmærksomhed,

og på den måde holdes beskueren ved produktet.

 

Copyright © All Rights Reserved