Personer


 

"Valget af location gav en masse muligheder for at tænke i kreative løsninger"

Refshaleøen


 

Billederne her er en serie lavet for Magrethe skolen i København. Billederne skulle bruges til deres fagprøve som tekstildesignere.

 

Tøjet var en blanding af edgy og pænt, så derfor valgte jeg at bruge refshaleøen som location.

Her så jeg mulighederne for at få noget råt til at spille op imod det bløde, men samtidig også at understrege de mere hårde toner i tøjet.

 

Valget af location gav en masse muligheder for at tænke i kreative løsninger, både i forhold til poseringer men også baggrunde hvilket var med til at skabe en varieret serie.

"Jeg ønskede at lave nogle anderledes sportsbilleder"

SkaterBillederne af Thue var en udfordring jeg gav mig selv. Jeg ønskede at lave nogle anderledes sportsbilleder, og samtidig lave et portræt af mennesket bag sporten.


Det skarpe lys og den rå beton i skaterparken skabte en perfekt ramme til temaet, som gav os mulighed for både at arbejde med fart, lys og stemninger.

Samtidig var det en god kontrast til Thue´s rolige og afslappede person.


Vi arbejdede med glæden ved at lykkes og frygten for at mislykkes, hvilket skabte nogle helt unikke situationer. Samarbejdet og trygheden i fotograferingen gjorde det muligt at komme helt ind og lave de ærlige og sårbare portrætter.


"små sårbare og sammen"

 Alberte og Laura

 

Billedet her er et uddrag fra en større serie fra Neonatal afdelingen på Herning hospital.

Her ønskede de nogle udsmykningsbilleder til deres vægge, de ville gerne have nogle smukket billede af de børn de har indlagt, og ikke prøve at vise helt raske og sunde børn.

 

De to tvillinge piger på billedet her, var ligesom de andre på afdelingen for tidligt fødte, og lå derfor med sonder. De viser hvordan mange tvillinger starter deres tilværelse, små, sårbare og sammen.

 

Når jeg arbejder med børn lader jeg tit øjeblikket råde. Jeg brugte her tid på at få dem lagt godt, trygt og tæt på hinanden, herefter lod jeg dem bevæge sig som de selv følte sig trygge.

 

Dette gør det muligt at skabe de ærlige, natulige og i dette tilfælde kærlige billeder af børn.

Stine


 

På denne opgave fik vi skabt et klassisk portræt af Stine. Portrættet er  tidsløst og kan holde i mange år på væggen.

Jeg arbejdede med de lidt mørkere toner, for at skabe stemning i portrættet.

 

Vi fik via dialog skabt en rolig atmosfære, hvor både hun og jeg følte sig tilpas. På den måde har jeg skabt en tillid der gør at jeg kan arbejde med forskellige opsætninger, og derved skabe en varieret serie af billeder.

 

 

"Jeg er selv vild med de klassiske billeder"

Copyright © All Rights Reserved